2015. június 27., szombat

16. fejezet

Az új bolygó
(Story of Emma)
- Már csak egyetlen egy utóerőt kell megszereznem, a régi őrzőtársamét, Emmáét, aki a tüzet őrizte, az ő utóereje atelekinézis, vagyis a tárgyak mozgatása, de most a saját bolygóján él, azt hiszem a tűz bolygón, de felesleges, Mienlan meghalt, kizárt hogy eljuthatnék oda. - Sajnálkozott Renatha (Flora)
- Talán van valamilyen lehetőség, hogy eljussunk oda. - Mondta az egyik katona
- Igen?! És mégis hogyan te szerencsétlen, pónilóra ülünk, és elvágtatunk? -  Kérdezte megalázóan Renatha (Flora)
- Őrző, mi nem választottunk meg téged úrnőnknek, szóval hogy veheted el Meranos helyét? - Kérdezte ugyanaz a katona
- Kételkedni mersz bennem? Én nem az ostoba őrző vagyok, hanem az, akivel jobb világot kezdhettek, de ez a világ nélküled fog eljönni. - Mondta Renatha (Flora) és egy vízfallal teljesen eltüntette a katonát. - Valaki kételkedik még a hatalmamban? Senki? Helyes. - Felelte Renatha (Flora)
A Földön:
- Majd szétmegy a fejem, olyan mintha egy egész világ üvöltözne benne, nem bírom!! - Mondta Emily
- De mégis mitől??? - Kérdezte aggódóan Esther
- Valószínüleg csak a fájdalom, hogy most veszítetted el a nagyid, ne félj, mi itt vagyunk, és segítünk hogy átvészeld. - Mondta Rosie
- Ez nem olyan, ez nem a nagyim miatt van, hanem más, de majd szétmegy a fejem, segítsetek kérlek. - Kiáltotta Emily, és Esther megpróbálta a medált Emily közelébe rakni, és egyből megjelent egy átjáró, de ez teljesen más volt, nem fehér mint a többi, hanem vörös, és a formája is más volt, ez nem egy hasadásnak nézett ki, hanem egy telt kör, és a lányok rémülten nézték, hogy mit csinált Emily, a medál segítségével, ugyanis ő nyitotta az átjárót, csak a lányok nem tudták hogy hová.
- Ki lesz olyan bátor hogy bemegy? - Kérdezte Illa
- Csak utánad. - Győzködte Esther
- Matekházit megyek írni. - Mondta Rosie
- Lányok! Jössztök végre?! Már öt perce az átjáró másik oldalán vagyok! - Mondta Emily, és a lányok követték...
Az átjáró túloldalán:
- Ti meg kik vagytok? Betolakodók? - Kérdezték az ott élő furcsa külsejű lények.
- Mi vagyunk az új őrzők, hallottak már rólunk? - Kérdezte Rosie
- A prófécia, beteljesült! A századikak! - Kiáltotta a lény, és egyből a bolygó királynőjéhez vitte az őrzőket.
- Helló, mi vagyunk az új őrzők! - Mondta Illa
- Tudom! Üdvözöllek titeket a tűz bolygón. Flora, Illa, Rosie, és Emily, már vártunk titeket. - Jelentette ki a királynő, Emma.
- Nem egészen, Flora-t megszállta egy egoista banya, de jelenleg én vagyok a hivatalos helyettesítő, Esther. - Közölte a lány.
- Esther?! Ez lehetetlen! Te nem lehetsz őrző! Ez szembefordul a próféciával! Te vagy Andredan igazi trónörököse, te nem lehetsz őrző, így a prófécia megsemmisült! - Kiáltotta Emma
- Milyen trónörökös? - Kérdezte meglepetten a lány
- Hát ennek úgy kellett volna történnie hogy az őrzők megölik Meranos-t, és megtalálják az igazi trónörököst, Esther-t
- Hallgass Emma, de rég láttalak! - Szűrődött ki a hang a távolból, Renatha (Flora) volt ez a hang.
- Te vagy Flora? - Kérdezte Emma
- Jobbszeretem ha Renatha-nak hívnak, de most a Flora-t is elviselem. - Mondta a lány
- Te szándékosan tetted tönkre a próféciát, hogy tiéd legyen a birodalom! Mindig is egy hataloméhes nőszemély voltál! - Mondta Emma
- Te meg mindig is okos voltál. De nekem nem Andredan kell, hanem az egész világ, szóval Mienlan meghalt, enyém az ereje, Miranda túl erős, az erejét elvettem, de még él, és most jön a te erőd. - Mondta makacsul Renatha (Flora)
- Csak szeretnéd, így is elég kárt okoztál már! Őrzők átalakulni! - Kiáltotta Esther, a lányok átváltoztak, és harcba is szálltak Renatha-val, de mivel neki már volt három utóereje, így a lányoknak esélyük sem volt, de Ranatha (Flora) is eléggé legyengült, így az erőt már nem tudta elvenni, így visszament.
- Köszönöm őrzők! - Mondta Emma
- Elbuktunk, de az a kérdés, hogy Renatha hogy tudott idejönni? - Töprengett Rosie
- A nagyim amikor meghalt, rám hagyta az átjárók nyitását, de lehet hogy amikor Renatha kiszívta az erejét, ő is vett át valamit ebből. - Mondta Emily
- Sajnálom hogy Mienlan meghalt, nagyon kedves volt, amikor vele voltunk őrzők, ő volt a példaképünk, mindenhez tudott alkalmazkodni. - Mondta Emma
- Köszönöm, hát ez volt nagyika. - Mondta Emily
- Közösen, és a bolygóm segítségével megállítjuk Renatha-t. - Mondta Emma, és továbbmagyarázta Esther-nek, és a többieknek azt, hogy Esther minek nem lehet őrző.
Vége a 16. fejezetnek.
Remélem ez is tartalmas volt számotokra.
Írta: Kristán Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése