2015. június 5., péntek

6. fejezet

A szem
(The eye)
- Remek már csak haza kell mennünk, és kipihenni magunkat, utána megkeressük azt a tárgyat amivel be tudjuk zárni az átjárót. - Mondta Flora
- Rendben, de holnap reggelre legyetek itt, David is megy veletek a Földre, ő hozzám költözik ameddig el nem pusztítjuk Meranos-t. - Mondta Miranda.
A lányok bele is egyeztek, és úgy gondolták hogy első nap elmennek a strandra, mivel már elkezdődött a nyári szünet, de Flora-nak el kellett menni a bankba levenni a pénzt a kártyájáról, hogy tudjon vásárolni, addig a lányok megvárták őt a strandon. Flora rendezetten be is ment a bankba, ám ekkor egy maszkos ember is betoppant, aki egy fegyvert húzott ki a zsebéből, az emberek megrémültek, sikoltozni kezdtek, és ekkor a rabló az égbe lőtt a fegyverrel, és nagy csend lett, Flora csak nagy szemekkel bámult. A rabló is meg volt rémülve, és követelte az összes pénzt, és a telefonokat hogy senki se tudjon telefonálni, ám ekkor Flora kikérezkedett a WC-be, és a tolvaj az elején nem akarta kiengedni, de a végén elengedte a WC-be, ahová be is ment, de nem tudott átjárót nyitni, de szerencsére nála maradta telefonja, és felhívta a barátnőit, és segítséget akart kérni, de a lányok otthon hagyták a telefonjaikat, és a tolvaj meghallotta hogy a lány valakivel beszélget, a tolvaj berúgta az ajtót, és Flora-t kiráncigálta, és a telefonját széttörte, ekkor a tolvaj elvette az összes pénzt, és Flora-t túszul ejtette, és elment a lánnyal együtt, ekkor a dolgozók felhívták a rendőrséget, akik hamar ki is értek, de nem találták a tolvajt, eközben Flora a tolvajjal próbált beszélgetni:
- Fogalma sincs kivel áll szembe! - Mondta Flora
- Dehogyisnem, egy hisztis tinédzserrel. - Felelte a tolvaj
- Na ide figyeljen, már két szörnyet elpusztítottam, és sokkal erősebbek voltak mint maga, szóval ha jót akar magának, akkor elenged! - Mondta Flora, ám a tolvaj csak nevetett, és ekkor Flora "Őrzők, izé én átváltozni!" Tűz! Kiáltotta Flora, és ekkor a tolvaj megijedt, Flora egy kört gyújtott a tolvaj köré, és kihívta a rendőrséget, persze ő addig visszaváltozott, a tolvaj próbálta magyarázni, hogy a lánynak varázsereje van, de a rendőrök csak kinevették, a pénzt visszavitték a bankba, és a tolvajt pedig börtönbe zárták, a lányok pedig végre elmentek a strandra.
Vége a 6. fejezetnek.
Írta: Kristán Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése